Brandende liefde,
Hangt in de lucht.
Het ruikt hier naar geluk
Het onbewoonde eiland
Alleen bewoont door ons
Het regent vallende sterren
Ik geef al mijn wensen aan jou
Dagdromend kom ik de dagen door
Jij, Ik, Wij
De lucht trilt van verlangens
Ik hunker
Naar jou