Ik ben sterk,
want ik overleef elk probleem,
alleen haat ik de twijfel,
waar ik zo van hou.
Hemel in mijn hoofd als ik bezwijk,
hel in mijn leven,
als ik doorlopen kan,
uitersten kaatsen,
maar ik blijf sterk,
want ik overleef elke liefde,
alleen haat ik mijn hart,
waar ik zo van hou.
Begrippen beleven,
verstand tonen,
ratelend door het heelal,
want ik overleef elk leven,
alleen haat ik het beleven,
waar ik zo van hou.
Ik ben een sterk,
een sterk mannetje,
waar ik zelf, zonder besef,
maar ondanks alles weet...
dat 't de levenskracht is,
waar ik zo van hou.
NDscorpio