Je staat te wachten bij de bushalte,de regen druppelt op je
gelaat.Ik kom met m'n auto de hoek om rijden,ik weet dat je
daar elke dag staat.Ik wil je van het wachten bevrijden,
misschien wil je wel met me mee rijden.
Laat het niet bij oogcontact blijven,ik heb je zoveel te
bieden,laten we onze liefde samen drijven.
Ik wil je meenemen naar verre landen,onze lichamen in de
zon zien verbranden.
Samen genieten van een wandeling op het strand,met je vrijen
in het wit gebleekte zand.
De zon onder zien gaan,terwijl we hand in hand in het zeewater
staan.Ik wil naar je kijken de hele nacht,je warme lichaam
tegen me aanvoelen,vertellen hoe ik naar je smacht.
De liefde met je bedrijven,eindeloze gedichten aan je
schrijven.Samen met je genieten van het heldere maanlicht
dat op de golven weerkaatst,terwijl door het tij het water
zich langzaam van ons verplaatst.
Tropisch gekleurde cocktails zou ik met je willen drinken,
samen in een roes van geluk wegzinken.
Met z'n tweeën voor eindeloze liefde strijden,als je alleen
maar eens met me mee zou willen rijden.