Wat eten we vandaag?
Wat gaat vullen, onze maag?
Wij hebben vork en mes, op de tafel neergelegd,
en starten met het voorgerecht.
Een bord met soep, of maybe twee?
eentje meer of minder, daar zit ik niet zo mee.
De soep is op, hmm, dat was smullen,
nu ga ik met het hoofdgerecht mijn maag maar vullen :x
De friet is eindelijk lekker gaar,
maar waarom zijn de frikadellen nog niet klaar?
Na 3 borden friet word ik een beetje moe,
en ben ik toch echt wel aan de frikadellen toe.
*ping* de kookwekker is blij,
De frikadelkes zijn klaar voor mij
Niet een, niet twee, niet drie, niet vier
Nee, vijf frikadellen eet ik hier.
Daarna nog maar een portie friet,
en wat bamischijven, ach, waarom ook niet?
Het hoofdgerecht is nu naar binnen,
tijd om aan het toetje te beginnen.
Vanillevla daarin heb ik nog wel zin,
Een kom of drie gaat er nog wel in.
Dat was mijn eten voor vandaag,
Dat heb ik lekker naar binnen,
En ik heb nu al zin in morgen
Want dan kan ik weer opnieuw beginnen