Je voelt het onweer naderen,
de zonneschijn lijkt voor altijd voorbij.
Donkere wolken pakken zich samen,
liefde veranderde in haat en pijn !
Eens waren we zo gelukkig met z'n twee.
Hoe kon dit zo snel veranderen ?
Ben je alles dan vergeten ?
Is alles nu dan echt voorbij ?
Liefde duurt niet eeuwig.
Liefde gaat voorbij.
Liefde is een woord.
Liefde vervaagt in de tijd.
Pijn en haat verdwijnen met de wind.
Een nieuwe zomer komt er aan.
De zonneschijn prikkelt je gevoelens.
Verliefd zijn is ozo fijn.
Maar liefde duurt niet eeuwig.
Liefde gaat voorbij.
Liefde is een woord.
Liefde vervaagt in de tijd
Want je voelt het onweer naderen.
De zonneschijn lijkt voor altijd voorbij.
Donkere wolken pakken zich samen.
Liefde veranderde in haat en pijn.