Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
prille roos
hoe een prille
roos kan
bloeien
tussen al
dat lelijks
tussen die
oude eik
groeit
bloeit
een
jonge
roos
zij voed
zich met
zijn wijsheid
met zijn kracht
zijn wortels diep
verbonden met
haar innerlijke
kern haar bloem
hoe een prille
roos kan groeien
tussen al dat lelijks
zie haar eens de
jonge roos zij is
dapper houd zich
kranig als hij haar
langzaam laat
opbloeien zijn
wortels diep
verstrengeld
met haar zachte
bloesem kijk hoe
zij de jonge
prille roos
geniet van
zijn charme
Reacties op dit gedicht
eddy daemen vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Galadriëlle
:
Donderdag, maart 27, 2003 17:02
Geef haar eens ongelijk ;-)
Over dit gedicht
Auteur:
eddy daemen
Gecontroleerd door:
caroline
Gepubliceerd op:
27 maart 2003
Thema's:
[Liefde]