Waarom na al die maanden
De pijn nog steeds in mijn hart
Ik probeer je te vergeten
En maakte een nieuwe start
Maar gister zag ik je lopen
En het raakte me diep in mijn ziel
Na al de pijn die je mij hebt aangedaan
Klink het misschien debiel
Maar als je mij gister had gevraagd
Om voor altijd weer naast jou te komen staan
Ja dan hans,
Dan had ik dat zo gedaan