Zonder jou....
Alles is zo vreemd zonder jou,
ik sta nu al 3 maanden in de kou.
Want jij bent heen gegaan,
en heb het leven hier op aard laten gaan.
Alles is zo anders zonder jou,
maar zo is het zoals je wou.
Weg van hier, weg van de pijn,
want het was hier niet meer fijn.
Ik moet nu alles doen zonder jou,
al die sporten waar ik van hou.
Al die dingen die we samen deden,
al die tochten die we samen reden.
Al die dingen,
zijn nu alleen nog maar herinneringen.