iedere keer zie ik je weer
je mooie ogen,je lieve lach
iedere keer kijk ik naar je
zie je dan niet dat ik je heel erg graag mag?
Ik weet dat we binnenkort afscheid gaan nemen
en dat doet mij ontzettend veel pijn,
want ik wil er niet aan denken
wie of wat ik zonder jou zou moeten zijn!
Ik zal jou heel erg gaan missen
dat mag je best wel weten,
maar de vriendschap die jij mij hebt gegeven
zal ik nooit meer vergeten!