Herinneringen, soms mooi en soms niet
Herinneringen, aan de tijd toen jij mij verliet
Herinneringen, ze zijn alleen in mijn gedachten
Herinneringen, maar ze kunnen mijn pijn niet verzachten
Herinneringen, aan de de toen nog mooie tijd
Herinneringen, aan toen jij nog niet uit mijn hart was bevrijdt..