ik ben een levend
gedicht ik leef
ik heb ogen ik
kijk ik heb lippen
tastend in het duister
ik spreek die woorden
vormend tot een zin
ik heb handen al
schrijvend de poezie
ik ben een levend woord
ik heb een hart die spreekt
boekdelen schrijf mijn
verlanges op de muren
ik heb een ziel die leeft
ik ben een levend gedicht