Weldra zal het donker zijn
zal de zon veranderen in maneschijn
tegelijk met het geluid van de golven
wordt je gezicht met tranen bedolven
de kust is slechts van verre zichtbaar
maakt naar jou een wuivend gebaar
nooit meer zal je wederkeren
het was een les, je moest hem leren
het zilte water vermengt zich met haar zoute vacht
zou je ooit hebben vevonden wat je zocht?
de zee is prachtig
maar jou te machtig