Paul, een kunstenaar op zich
heeft een echte grootheid in zich.
Hij leeft op grote voet,
en loopt mee in de vlaamse stoet.
Zijn reporter kunsten zijn bezonder goed,
hij tovert zijnen kunsten uit de grote hoed.
Iedereen is wel een beetje verliefd op zijn baard,
vandaar dat iedereen ernaar staart.
Ook Tom de G., een bekende van mij,
is gevallen voor zijn gevlei.
Hij luistert nu dagelijks naar zijn stem,
en is o zo verliefd op hem.
Vandaar dat hij in de wolken is,
Want hij vindt een dag zonder Jambers een groot gemis!
Jambers, vlaamse vriend, kom weer op TV
en maak vele mensen ontzettend tevree.
Wij groeten U, Jambers en hopen U snel te zien,
doet u ons de groeten op tv, dan bovendien.