Een echte vriend daar kan je niet zonder,
dat heb je nodig anders ga je tenonder,
tenonder aan de pijn en de tegenslagen die je soms moet verwerken,
tenonder omdat je er niet met andere over kunt praten,
tenonder; van de pijn deze wereld verlaten.
Maar door (h)echte vriendschap kom je er weer bovenop,
kun je steeds weer verder gaan,
verder bouwen aan een mooie toekomst,
verder met een lach, maar soms misschien ook met een traan,
verder met in je hartje dat zalig bijzonder gevoel dat vriendschap heet.