het einde is nabij
niet voor jou
maar voor mij
wij horen niet bij elkaar
ookal zoude we dat willen
wij voor altijd samen, was dat maar waar
ik moet nu gaan
voor mij stopt het hier
hier is het einde van mijn bestaan
Lieve mensen, het spijt me,
maar ik moet gaan!