Voor Mien
O lieve rode mien,
Je bent zo prachtig om te zien,
Wat zou ik graag een keertje met jou spelen,
Het liefst nog met de bobbelstenen
O lieve rode Mien,
Ontneem mijn grote liefdes pijn,
Word toch heel alsjeblieft mijn valentijn,
Dan zal ik je zeggen hoeveel ik van je hou,
Het enige wat ik wil is die mooie rode jou