Je bent mijn lievemeid waar ik om geef
Je geef me steeds een gevoel dat ik nog leef
Alleen je aanwezigheid maakt me al blij
Je begrijp altijd wat ik bedoelt
Je weet persies hoe ik me voelt
Nee ik kan nooit tegen jouw liegen
Of heel gemeen je bedriegen
Nee ik zal er altijd voor je klaar staan
Want wat ik voor je voel
blijft voor altijd bestaan
Ik hou van je yvette