Nog altijd samen
zij aan zij
ik naast jou en jij naast mij
Altijd samen
nooit alleen
samen één en toch weer twee
Altijd samen
no matter what
wij worden elkaar echt nooit zat
Altijd samen
jij en ik
we stunen elkaar door dun en dik
Altijd samen
wij met zn twee
als jij weg gaat, ga ik met je mee
Altijd samen
laat me nooit meer gaan
jij bent zo lekker spontaan
Altijd samen
ik dank je wel
om te zijn wie je bent
een echte moordvent.