Leven in een droom
Hopend nooit wakker te worden
Je wordt verliefd
Ziet eindelijk de zon nog eens schijnen
Ja, ik werd verliefd tot over mijn oren
Had eindelijk het gelijk gevonden
Hij was als een engel door de hemel gezonden
Op korte tijd...werden alle gevoelens de grond ingeboord...
Het doet pijn...
Ik probeer me sterk te houden...
Het leven gaat tenslotte gewoon verder...
Ook al is het dan gewoon voor de schijn...
~01/04/2003~