Hij zegt mij
er is zoveel wat ik met jou zou willen delen
Jij betekent zoveel voor mij
geen pen kan beschrijven hoeveel ik van jou hou
maar ook
jij bent het mooiste wat mij is overkomen
ik zeg hem
deel alles met mij
want ik ben er voor jou
je moet niet opschrijven hoeveel je van mij houdt
maar fluisteren in mijn oor
Kom lief,
met mijn armen wijd open...sta ik te wachten
op jou...