Ik was totaal gebroken,
al maanden aan een stuk;
toen kwam jij weer opgedoken,
en vond ik terug mijn geluk.
Ik kan het nog niet geloven,
jij die me liefde geeft
Het is toch niet gelogen
als je zegt dat je om me geeft?
Nu genietend van de momenten samen,
begin ik stilletjes aan van je te houden...
* 29/03/2003 *