TOT STRAKS BIJ DE HEMELPOORT
Pap,mam.
Jullie weten hoeveel verdriet ik heb gehad.
Ik heb geleefd in 1 groot zwart gat.
Het verleden speelt nog elke dag in me kop mee.
Ik heb jarenlang gehuild,mijn tranen waren groter dan de zee.
Maar het gaat nu heel wat beter.
Ik heb een nieuwe man in m'n leven waarmee ik de liefde kan delen.
Ik heb keihard moeten vechten om er weer boven op te komen.
Maar dankzij God kan mijn ziel weer wat lopen.
Toch huil ik nog wel van wat er allemaal is gebeurd.
Mijn ziel heeft nog een grote scheur.
Dat zal nooit helemaal dichtgaan,maar ik werk er wel aan.
Pap,mam,
tot straks als ik jullie bij de Hemelpoort zie staan.