Mensen
Waarom zeggen mijn gedachten,
Dat ik niks van ze kan verwachten?
Mensen,
Zoveel mensen,
Om me heen.
Ik wil ze vertrouwen.
Mijn gedachten,
Zeggen dat ik niet op mensen kan bouwen.
Altijd die achterdocht.
Ik word vastgezet in elke bocht.
Waarom zeggen mijn gedachten,
Dat ik niks van ze kan verwachten?
En niet.....
Gedachten,
Die van alles goede dingen verwachten?