HOI MIJN LIEVE MAN
Hoi mijn lieve man.
Is alles goed daarboven?
Vast wel,ik zie je al lachen.
Oh lieverd wanneer kom ik boven?
Je bent nu 2 jaar,3 maanden en 18 dagen weg.
Maar ik voel je aanwezigheid nog steeds om me heen.
Fijn is dat ik ben niet alleen.
Soms praat ik nog in huis tegen je,maar denk denk ik,
oh nee je bent weg.
Je leven was maar kort maar je hebt muziek en schoonheid voor mij achtergelaten.
Hopelijk heb je dat in de gaten.
Lieverd ik leef nu met een andere man.
Ik hoop dat je dat kan begrijpen.
Ik ken hem nu 6 maanden,best wel lang.
Ik hoop dat ik hem niet verlies,want ik heb al genoeg verloren in mijn leven.
Ik weet ook dat God dat ziet.
Ik wil je nog zoveel vertellen maar dat doe ik een andere keer.
Ik zal je blijven bellen.