TERUG BIJ GOD
Nadat papa en mama waren overleden,
kon jij het allemaal niet meer aan.
Ik ook niet.
We probeerden elkaar te troosten met elkaars verdriet.
Dat luktte niet.
Op een dag gaat de telefoon,ze kwamen mij melden......
Ik wist het al je was dood.
Ik kon het niet geloven.
Waarom heb je toen toch je hoofd gebogen?
Papa en mama waren weg,nu jij.
Ik schreeuwde het uit,
God waar Zijt Gij?
Toen dacht ik er is helemaal geen God en als hij er wel was,nou dan maakt Hij mijn leven echt fucked up.
Ik zocht naar een andere geloof.
Ik stuurde God naar de riool.
Ik raakte in een bodemloze put.
Alles wat ik had was stuk.
Een hopeloze tiener met vragen zoals,
wat heeft het leven voor nut?
God was het antwoord.
Ik kwam weer bij hem terug.