ZWAK VAN MIJ
Opeens heb je het dan door
Ongelofelijk dat ik het niet zag
Komt de beste wel eens voor
Wie dat dan ook wezen mag
Een gedicht als dit is fijn
Leest gewoonweg lekker
Leven mag nooit moeilijk zijn
Een stopkontakt past in elke stekker
Uit verveling op de plee
Kan ik het toch niet laten
Teksten kalkend denk ik tevree
Opschrijven gaat beter af dan praten
Chaotisch omschrijf ik dit gedicht
Help, ik hoor in een gesticht....