Ongelukkige jaren
vol storm en onweer
Rustige wateren
waar ik nu in verkeer
Vergeven is moeilijk
zelfs na lange jaren
zelfs terwijl ik nu
in rustige wateren rond mag varen
Ontstane wonden
kunnen helen...
littekens blijven achter
bij mij en bij velen..
hopend dat het zo blijft
dat ze niet worden opengereten
ik wil alle misverstanden
achter me laten, vergeten..
laat deze storm
nu niet terugkeren...
hopend dat je dit zorgzame ouder-zijn
nu nooit meer zal verleren...