Een zeepbel.........
Zomaar ineens voor mijn deur
Een zeepbel........
Prachtig met al z`n kleur.
Een zeepbel.....
In het begin ragfijn en ontzettend klein.
Een zeepbel.........
Zonder te weten ontnam je mij de pijn.
Een zeepbel.........
Nooit geweten dat die zo groot kon zijn!
Die zeepbel........
Veranderde in een grote robijn!
Totdat gisteren de dag kwam,
Waar ik merkte hoe fragiel een zeepbel kan zijn!