uit mijn hart
een nieuw jaar een nieuw begin,
maar voor jou,nee dat zat er niet in,
je had veel pijn en verdriet,maar praten,
nee dat deed je toch maar niet,
we wisten van je pijn en verdriet,
voor dat je ons voor goed verliet
maar nu is het te laat jij hebt deze wereld
verlaten met heel veel haat,
had ons toch in vertouwen genomen,
en met ons gepraat,maar voor jou was dat ook al te laat
jij hebt echt alles geprobeert,
maar van deze wereld heb jij niets geleerd,
jij ging er niet meer over piekeren,jij pakte
alerlij dingen zo dat je wist dat je ernaar
niet meer zou bestaan,
je laat ons met heel veel vragen achter,
maar we zullen je hierom nooit verachten,
we zullen je nooit vergeten en dat heb je
zekker geweten,
je blijft altijd in ons gedachten,ook al met pijn en verdriet, maar dat is de reden dat jij ons verliet.
mijn eerste gedicht,met heel mijn hart over dit
gedicht na gedacht,