het teken voor het leven hier op mijn gezicht
in de spiegel kijken en zwicht
de pijn de angst
maar zo moet het zijn
eerst een klap toen een stomp
toen een schop met me vaders klomp
maar hetwerd erger dit is een les
blijf nooit staan als je vader op je af komp met een mes
blijf nooit staan net zo als ik deed
het bloed liep langs me wangen en ik leed
4 weken in het ziekenhuis dat is wat ik moest
en het is nog niet weg want ik hoest
het teken voor het leven hier op mijn gezicht
in de spiegel kijken en zwicht
de pijn de angst
maar zo moet het zijn