toen je weg was..
en mij hier smachtend
achterliet.
heb ik veel nagedacht,
maar iets vervelends vond ik niet!
ik had het naar mijn zin..
daar ging jij fel opin.
jij had een fijne dag..
waarvan ik te dromen lag..
ik wil je in mijn armen..
ik wil je in mijn bed..
ik wil je toekomst warmen.
ik wil een leven vol van pret..
ik wil er zijn en voor je blijven.
een heel fijne tijd
is waar we nu voor gaan.
en weet dat wij tesamen..
naast elkander zullen staan.
en samen met onze dochters..
kunnen wij de toekomst aan..
voorzichtig gaan beginnen
aan een leven vol geluk
voor ons en voor de kinderen.
dat verlicht voor ons beiden wat druk.
maar zoals ik zojuist al zei..
voorzichtig..gaan we bouwen
aan een toekomst met elkaar
van elkander leren houwen.
en weer een ander in je leven
en je armen toevertrouwen..