Nooit iets goed,
Altijd ontevreden.
Overal iets achter zoeken,
Nooit onbezorgd gelukkig.
Een vreemde ziekte tussen mijn oren?
Zo verschrikkelijk onzeker,
Zo heel erg bang.
Ik kan niks,
Ik doe niks goed,
Ik ben lelijk.
Ik ben niet leuk,
Ik ben zo niet interresant.
Waarom...? Waarom voel ik mij altijd zo?