ik zal nooit het lint voelen breken
ik zal nooit een zoete overwinning proeven
ik wil de rest niet achter mij laten
ik wil geen opschrift op een plaat
nooit eerste of tweede plaats
ik zal nooit jouw ratten race lopen
ik zal altijd lager zijn dan jij
ik ben jou competitie niet, laatste plaats
pole positie is waar ik liever
blijf, dan zijn zoals jij
ik voel het diereninstinct niet
ik sta niet aan de top van de voedselketen
de enige strijd die ik bang vecht
is er één die overwintert in mijn hoofd
de beste zijn, klim de ladder
doe nog beter, hoger, sneller
ik weiger deel te nemen
als ik hoger ga, zal ik traag gaan, ik breng
iedereen die ik ken mee en stop
op de zesde of zevende trap
op een voetstuk, is het uitzicht niet mooi
kijk beter waar je je voeten zet, want het
is een lelijke val, als er niemand is
om je op te vangen als je valt