de verlokking in je woorden,
zijn zo onvoorspelbaar.
Zo verlok je mij met je woorden
ongeloofelijk maar waar.
Die woorden drammen zo binnen dat ik
helemaal weer toe slaag.
Jij bent zo onvoorspelbaar met die woorden vol
gevaar, mij verstoppen zou ik willen
maar zonder woorden ben ik niets,
bloot gesteld aan je, ben ik,
door die woorden die je zegt.
In jouw macht ben ik geworden door
die verlokking van je woorden
genieten van dat moment,ja dat doe je
zonder twijfelen. ik ben helemaal verloren
mens woorom verlok je mij in je woorden.....