Geluk
Het is me wel gegund
Op het moment dat ik het het minst verwachtte
Kwam jij in mn leven
Zomaar
Zonder rede
Je bent er na drie maanden
Nog steeds
Maar nu
Met een rede
Je bent er voor me
Je staat aan mn zij
Je houdt van me
En ik van jou
Geluk
Nu weet ik wat er mee bedoeld wordt
Bedankt lieverd
En Alexander,
Ik Hou Van Je
Elke dag een beetje meer
Laat dit asjeblief nooit ophouden