...
vertroeteld in een doorzichtig pakje
net een stroom water die zijn eigen leven leidt
niemand die zegt wat te doen
een eigen weg naar binnen
een schuimig oppervlak vol verwachting
net als een boom die door de aardse opwarming convergeert tot een mengsel
dat zich onbeperkt vervoegt tot sappige kanaries
je mooie vorm verleidt me tot niet-ik-dingen
je inhoud is de druppel die mijn verlangen doet opborrelen
maar als je weg bent voel ik de leegte
je bent de leegte, je bent leeg
volgende!