Kan iemand me vertellen
Waarom ik dit nu voel?
Wat maakt jou zo bijzonder
En geeft me een goed gevoel?
Ik kan maar niet bevatten
Wat jij steeds met me doet
Kriebels schieten door mijn buik
Al bij de eerste groet
Door al die lieve woordjes
Begin ik te gloeien
Wangen worden langzaam rood
Zit hier wat te broeien?
Jij bent echt de liefste schat
Mijn hart blijft overslaan
Wat er ook mocht gebeuren
Ik laat je nooit meer gaan