DE DAG BEGINT ALS DE NACHT VERZWIND
EEN SLEUR VAN DAGELIJKSE DINGEN.
BEZINT EER GIJ AAN PIEKEREN BEGINT,
LUISTER HOE DE VOGELKENS ZINGEN.
GOOI UW HART EEN HELEMAAL OPEN
EN LAAT DE ZONNESTRALEN BINNEN.
GA GEWOON IETS LEKKERS KOPEN,
VANDAAG ALLEEN MAAR PLUSSEN
EN ABSOLUUT GEEN MINNEN.
GOOI AL JE NARIGHEID OP ÉÉN HOOP
EN GA DE ZON TEGEMOED.
HOUD EEN TROTALE UITVERKOOP
VAN JE SORES EN ELLENDE.
GOOI TOCH ALLES OVERBOORD,
VOORDAT HET JE GEVOEL VERMOORD.
PLUK DE DAG EN NEEM DE FIETS
OF GA LOPEN IN DE BOSSEN.
ALLEEN MAAR PIEKEREN HELPT JE NIET
JE ZORGEN OP TE LOSSEN.
HOUD EEN SCHOONMAAK IN JE LIJF
VERZET TOCH EENS JE ZINNEN.
DOE HET ABSOLUUT VANDAAG
JE MOET ER TOCH EENS AAN BEGINNEN.
ZO,NU GA IK AAN HET WERK,
WAS IK ZELF MAAR ECHT ZO STERK.