Een vriendje..
Om een vriendje te hebben lijkt me fantastische,
een jongen altijd dicht bij mij.
Die van je houd en om je geeft,
die je knuffelt als je verdrietig bent,
Eentje die alleen voor jou kiest,
eentje die houd van mij.
Eentje die ook voor mij leeft,
eentje die af en toe verwent.
Een jongen die altijd voor je klaar wilt staan,
die je nooit zou laten gaan.
Jammer genoeg is er zou jongen nog niet voor mij,
ze staan voor mij echt niet in de rij.
Door dromen moet ik dan nog maar even,
en moet ik maar wachten op een jongen die me liefde wil geven.