beelden die mij verstikken,
mijn lichaam beeft.
angstig glijden mijn blikken,
heen en weer.
een storm in mijn hart,
ik huiver.
alles is nu grijs en zwart.
beelden die mij kraken,
en kwetsen.
gevoelens die ontwaken.
ik ben in een andere tijd,
wanhopig.
zoekend naar de realiteit.