He zullen we het nog een keer proberen.
Net als in het verleden, gefaald in het heden.
Gestreden, maar mijn innerlijk niet betreden.
Uitgepraat, maar snap nog steeds waarom wij dat deden.
Weggegooid op straat, ik vertrouwde je, je was een soort van maat.
Meer dan gelogen, denken dat mijn vrijheid is vervlogen.
Opnieuw beginnen, ga de regels leren.
Je kende het, tenminste dat ging jij beweren.
Het ging slechter, ik zag je falen al die vele keren.
Ik trok je op we liepen verder, obstakels nee die kende je niet.
Onbewust of bewust je deed mensen verdriet.
Ik kwam obstakels tegen, helpen nee niet even.
Dus ik ben gebleven, het was geen obstakel meer.
Dat was jij en het deed zeer.
Nu in het nieuwe leven, zie ik je staan, je bent blijfen haken.
Kijk goed rond, zie wat jij kunt raken.
Opnieuw verwoestten, of maken.
Ja ik zach je als een echte maat, maar toen jij het merkte was het te laat.
Gebroken, niet te repareren.
Voorgoed vervlogen, nooit meer proberen
RapMetal