Wat is het moraal van de gebeurtenissen in het leven?
Waar is het gevoel van simpelheid gebleven?
De complicatie die de wereld ons geeft,
de complicatie waar niemand meer een vat op heeft.
De gedachtes van een klein kind spelend in de plassen,
zich de zorgen nog niet van zich af te hoeven wassen.
De puurheid van een jong kind,
die het leven nog aan elkaar verzint,
hoeft zich nog niet af te vragen wat de toekomst zal geven.
Kon ik nog maar even zo onbezorgd gaan door het leven.
gemaakt op 17-06-2000