Aardworm naar afzender
Goede reis, zwarte keizer.
Kruip diep in uw jas.
Verdrink in uw inktblauwe mouw.
Verzink in de aardkorst.
Verhonger verdorst.
En breng ons een dode.
Snel!
Als levend begraven
krioelen aardwormpjes
op oude skeletten.
Dom!
Bacteriƫle botten
liggen te verrotten.
Sabelen de wormen.
Neer!
Breng ons toch een dode.
Verdrink hem in woorden.
Verenig ze,
laat ze vermoorden,
de lieverdjes.
Terug thuis, zwarte keizer,
bloeddorstige oude.
Loop door,
in de balzaal is vuur.
Vlam!
U hebt uw uur.
Vertel ons liever,
wat heb je nu eigenlijk mee?
Etter is uw hand.
George uit Washington.
Zwijg!
Spaar ons van mensen
nee, aargh!
Ze zijn niet te eten.
Hoe kon je vergeten?
Bind aan een raket en schiet terug!
ja, naar afzender.
Ja, dat witte huis.
Die vriend van Bagdad
mag zelf ook plat.