De verlokking in je woorden II
Woorden die dagen, nachten, jaren
mijn ritme verstoorde
En ik maar denken dat dat erbij hoorde
terwijl ze mijn hart doorboorde
De verlokking in je woorden
Zal ik nu nooit meer horen
uiteindelijk heb je met je praatjes niet gewonnen, maar verloren
Maar het kwaad is al geschiet
want jou woorden vergeten…..nee, dat lukt me niet
Ik draag ze voor altijd met me mee
ik zal ermee om moeten leren gaan, maar hoe….ik heb nog geen idee
Want ze doen pijn als ik s’avonds naar bed toe ga
en ze doen pijn als ik s’morgens weer opsta
De verlokking in je woorden