Bedrogen door een droom
Ik wist het bijna zeker,
deze droom komt uit.
Ik wist het bijna zeker,
We nemen dit besluit.
Ik wist het bijna zeker,
Dat wij bij elkaar zouden komen.
Ik wist het bijna zeker,
maar ik had het nooit moeten dromen.
Ik heb het nooit geweten,
ik hield mijzelf voor de gek.
Ik heb het nooit geweten,
ik heb helemaal geen trek.
Ik heb het nooit geweten,
dat het zo zou lopen.
Ik heb het nooit geweten,
dat ik iets anders had moeten hopen.
Ik heb nooit geweten,
dat ik belanden zou in een dal.
Ik heb het nooit geweten,
maar ik weet nu in ieder geval.
En dat weet ik echt zeker,
Ik voel het nog steeds voor jou.
En wat ik daarmee bedoel is,
ik hou echt veel van jou!
En blijf mooi dromen,
over wat er tussen ons ooit zal komen.
(En dat is er van gekomen!)