In de stilte van de donkere avond
Huilde ik mijn geluidloze tranen
Voor me zag ik de schepen voorbij varen
Ik zat daar
En voelde me zo alleen
Ik was alleen met de nacht
Maar boven mij scheen de maan
En verlichtte het water
Sterren straalden
Ik vroeg God
Geef me kracht
Help me sterk te zijn
En ik nam een beslissing
Ik zat daar
Helemaal alleen
Maar boven mij scheen de maan
En ik stond op
Om naar huis te gaan...
(Het is nu 0.06 uur...en ik ben net thuis...ik was daar niet alleen, maar het voelde wel zo...ik hoop dat hij...diegene die bij me was besefte hoe ik me voelde...ik hoopte dat hij naast me was komen zitten...en gezegd had...Lief, dit is gewoon één of andere rare droom...wordt eens wakker!!!)