Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
jij...
jij
kwam zomaar in m'n leven
zomaar op een dag...
ik begon tegen je te praten
urenlang
minuten na seconden na milliseconden...
ik weet het nog zo goed
jij dacht iets anders
ik zocht eigenlijk gewoon wat sociaal contact...
het sociaal contact
leek mij beter af te gaan
dan het andere sociale contact
dat ik dan heb laten staan
voor jou...
later
hadden we alletwee spijt
doen we het opnieuw
met wat meer tijd...
ah verliefdheid is leuk
het overvalt je
niks kan het tegen houden...
alleen het ander stukje
van jouw hart...
mag ik het hebben
voor altijd...
Reacties op dit gedicht
harmonia vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
waterval
:
Zondag, april 13, 2003 11:03
wie zou je dat misgunnen na zo'n mooi gedicht.....
Over dit gedicht
Auteur:
harmonia
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
13 april 2003
Thema's:
[Verliefd]
[IK]
[JIJ]