1 ding van je geleerd!!!
Met negeren doe je me het meest pijn,
ik vind dat soort dingen echt niet fijn.
Iets wat jij duidelijk weet,
daar is dat blijkbaar iets wat jij deed.
Negeren doe je me nu al vanaf die ene nacht,
waarom, geen idee.
Ik heb voor mijn gevoel niks gedaan,
maar jij bent iemand die daar anders over dacht.
Nou weet je je zoekt het maar lekker uit,
ik zit nu niet meer op je huid.
Zoals die andere keren dat je me negeerde,
maar jij bent nu niet meer diegene die me beheerde.
Ik heb nu van je geleerd,
geleerd dat jij verkeerd bent.
En dat ik alles wat je gedaan heb maar moet accepteren,
maar nooit moet vergeten.
Één ding moet je wel weten,
ik zou me nou altijd tegen jou weren.
En dat is waarschijnlijk een ding wat bij jou nooit went,
maar dat is nou eenmaal een ding wat ik van jou heb geleerd.