Mijn moppie
Het begon op het voetbal veld ik kende je als de medespeler van mijn broertje, ook toen ik op je zusje moest passen gaven we nog helemaal niets om elkaar.
We raakte elkaar uit het ook, maar toen was je er weer en ineens sloeg het vonkje over.
Maar helaas het kwam niet bij je aan.
Het heeft een tijdje geduurd maar toen kwam die dag, de dag dat mijn broertje zijn verjaardag vierde.
Ik bracht je zusje naar men bed en ineens stond je achter me , ik keek je aan en ..... JA dit maal sloeg het vonkje over zoals het nog nooit gedaan had.
De eerste week mocht niemand het weten , inmiddel hebben we met up en down bijna een half jaar nu en weet ik helemaal nadat ik je bijna kwijt was knetter op je ben en je niet kwijt wil, wat er ook gebeurd.
De liefde en je steun in alles doet ons goed en samen komen we er uit.
Liefie ik hou van je.
xxxxjes je kleintje