Het is het gevoel,
Waar ik jaren op heb gewacht
Nu ben jij mijn doel
Je bent precies zoals ik had verwacht.
Je bent mijn inspiratie
Je doet me weer schrijven
Het is een sensatie
Ik wou dat ik je dit kon zeggen in levenden lijve
Maar daar heb ik het lef niet voor
En misschien ben ik ook wel bang
Dat jij het anders als mij ziet
Als dat zo is duurt mijn droom niet meer lang
Maar daar wil ik nu niet aan denken
Laat mij maar dromen
Denk eens na over het leven dat ik je kan schenken
Ik hoop wel dat het uit gaat komen
Het is het gevoel
Waar ik jaren op heb gewacht
Nu ben jij mijn doel
Je bent precies zoals ik had verwacht